Registrations for the Winter/Spring 2017 Session is ongoing.  Please see the Winter/Spring Session Schedule below. 

Registrations for the Summer 2017 session are now being taken.  Please scroll down below the Winter/Spring Session Schedule to see the Summer Schedule.

Choose one or two classes to be your regular class(es).  The other classes can be used for Makeups if your child misses their regular class for any reason.  Makeup classes MUST BE ATTENDED in the same session in which the class is missed.  Missed classes DO NOT carry over into future sessions. 

You may start classes at any time during a session, you do not need to wait for a new session. We prorate tuition depending on when your child starts attending classes.

Session II (Winter/Spring 2017) - January 16 - June 10, 2017 - 21 week session

This is our current class schedule. Please make sure to call the gym to check availability if you are interested in registering for a specific day and time. Some of these classes may be full.

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
Mommy & Me
Age 18 mos -3 yrs
6:15-7p 6:15-7p 10:15-11a 9:15-10
Preschool Beg
Age 3-5
new students
4:15-5



5:15-6


5:15-6
6:15-7
4:15-5
5:15-6



10:15-11

12:15-1
Pre Intermediate
At least 1 session
Preschool Beg
4:15-5
5:15-6

4:15-5
5:15-6


5:15-6

4:15-5

6:15-7


11:15-12
12:15-1
Pre Advanced
At least 1 session
Preschool Int

5:15-6
                   
4:15-5
                   
4:15-5

6:15-7

5:15-6

10:15-11
11:15-12
Pre Advanced II
At least 1 session
Preschool Adv

5:15-6
4:15-5

4:15-5

6:15-7

5:15-6

10:15-11
11:15-12
School Age
Beginner-Age 5+
New students
4:15-5:10

6:15-7:10
4:15-5:10
5:15-6:10






6:15-7:10 (8+)
9:15-10:10 (8+)
10:15-11:10

12:15-1:10
SA Intermediate
At least 1 session
Beginners
4:15-5:10
5:15-6:10 (8+)


6:15-7:10

5:15-6:10
4:15-5:10

6:15-7:10 (8+)
9:15-10:10

11:15-12:10 (8+)
SA Advanced
At least 1 session
Intermediate

5:15-6:10
6:15-7:10
4:15-5:10


4:15-5:10


7:15-8:10 (8+)


6:15-7:10


11:15-12:10 (8+)
12:15-1:10
SA Advanced II
At least 1 session
Advanced

5:15-6:10

4:15-5:10


4:15-5:10


7:15-8:10 (8+)


6:15-7:10


11:15-12:10 (8+)
12:15-1:10
Strength &
Conditioning-Age 6+
7:15-8:10
Tumbling
Age 6 and up
7:15-8:10 7:15-8:10 7:15-8:10
Rising Stars
2X/week 1h

6:15-7:15
4:15-5:15
5:15-6:15

6:15-7:15
4:15-5:15
5:15-6:15
choose M/W,
T/Th4 or T/Th5
Level 1
2X/wk 2h

5:15-7:15
4:15-6:15

5:15-7:15
4:30-6:30
choose either
T/Th or W/F
Level 2
3X/wk 2h
5:15-7:15 5:15-7:15                  9:15-11:15
Level 3
3X/wk 2h
5:15-7:15 5:15-7:15 4:30-6:30
Level 4
4X/wk 2.5h
5:15-7:45 5:15-7:45 5:15-7:45 9:15-11:45
Level 5-10
5X/wk 2.5h
5:15-7:45 5:15-7:45 5:15-7:45 4-6:30 9:15-11:45
Team Only
Conditioning
12-1:15

Session III (Summer 2017) - June 12 - September 2, 2017 - 12 week session

This is our class schedule for our next session.  Registration begins on April 17th. Please make sure to call the gym to check availability if you are interested in registering for a specific day and time. Some of these classes may be full.

Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday
Mommy & Me
Age 18 mos -3 yrs
6:15-7p 10:30-11:15a
Preschool Beg
Age 3-5
new students
4:15-5

4:15-5
5:15-6

5:15-6
4:15-5


9:15-10
10:15-11
Pre Intermediate
At least 1 session
Preschool Beg

5:15-6
4:15-5

6:15-7

5:15-6
9:15-10

Pre Advanced
At least 1 session
Preschool Int


                   

5:15-6         
4:15-5

6:15-7

10:15-11
Pre Advanced II
At least 1 session
Preschool Adv



5:15-6
4:15-5

6:15-7

10:15-11
School Age
Beginner-Age 5+
New students
4:15-5:10

6:15-7:10



5:15-6:10
4:15-5:10


9:15-10:10
(5-7/8+)
SA Intermediate
At least 1 session
Beginners
4:15-5:10
5:15-6:10
4:15-5:10

4:15-5:10

6:15-7:10

5:15-6:10 (8+)

10:15-11:10
(5-7/8+)
SA Advanced
At least 1 session
Intermediate

5:15-6:10



5:15-6:10 (8+)
6:15-7:10
4:15-5:10


10:15-11:10
(5-7/8+)
SA Advanced II
At least 1 session
Advanced

5:15-6:10



5:15-6:10 (8+)
6:15-7:10
4:15-5:10


10:15-11:10
(5-7/8+)
Tumbling
Age 6 and up
7:15-8:10
Rising Stars
2X/week 1h
4:15-5:15

6:15-7:15
4:15-5:15

6:15-7:15
choose 4:15
or 6:15
Level 1
2X/wk 2h
4:15-6:15

5:15-7:15
4:15-6:15

5:15-7:15
                
choose either
M/W or T/Th
Level 2
3X/wk 2h
5:15-7:15 5:15-7:15 4:30-6:30
Level 3
3X/wk 2h
1-3 1-3 1-3
Level 4
4X/wk 2.5h
1-3:30 1-3:30 1-3:30 1-3:30
Level 5-10
5X/wk 2.5h
1-3:30 1-3:30 1-3:30 1-3:30 1-3:30

Make-up Classes: There are NO refunds if your child is absent. MAKE-UP CLASSES MUST BE TAKEN BEFORE THE END OF THE SESSION IN WHICH THE ABSENCE OCCURS OR THE CLASS WILL BE FORFEITED. If your class is canceled because of a holiday, you may make it up on any regularly scheduled class day before the end of the current session.

Annual Registration Fee (Sept 1 - Aug 31) is $45.00 for the first child, and $40.00 for each additional child.

Summer Only Registration Fee (June 1 - Aug 31) is $20.00 per child.


Visit us on Facebook! www.facebook.com/IvanovsGymnastics